AVADO TUINEN

OVER ONS

Werken met klanten-ideeën

Avado tuinen staat bekend om zijn strakke maar ook natuurlijke tuin ontwerpen. Als een gemotiveerde en gediplomeerde landschaps- en tuinarchitect, afgestudeerd aan de Erasmushogeschool te Brussel sta ik in voor het ontwerpen van uw droomtuin - tuindroom.

Aandachtig wordt er naar al uw wensen en noden geluisterd, en worden deze in een modern, mooi, samenhangend en onderhoudsvriendelijk ontwerp omgetoverd.

Gedetailleerde documentatie


Eerst krijgt u een voorontwerp (met bijbehorende 3d beelden en/of video) met een gedetailleerde prijs offerte voor de aanleg van uw tuin. Een creatief ontwerp is belangrijk, maar een accurate prijsbepaling is dat ook.
Er wordt geprobeerd ook creatief te zijn met uw budget! We bespreken het voorontwerp met bijbehorende prijs offerte bij u thuis, waarna u ruim de tijd krijgt om alles rustig te bekijken en te overdenken.

Bij een volgende afspraak bij u thuis of telefonisch luisteren we naar uw opmerkingen, die we ook in acht nemen.
Dat vormt de basis voor het volgende ontwerp. Dit kan een tweede voorontwerp zijn ofwel een definitief tuinplan waarin uw tuinwensen concreter vorm krijgen.

Als laatste stap richting uw droomtuin is het opmaken van een beplantingsplan. Bij uw beplantingsplan hoort een gedetailleerde plantenlijst. Ook elektriciteit, water en materiaalkeuze van verhardingen, enz. worden dan samen met u besproken

Tuinaanleg en onderhoudTUINAANLEG

Voor de aanleg van uw tuinplan zijn er verschillende mogelijkheden.

Ofwel staat u zelf in voor de aanleg van uw tuin of coördineert u de werken zelf.

Ofwel werkt u samen met ons. Wij werken nauw samen met verscheidene aanlegbedrijven en alles wat daarbij hoort, om zo uw tuin van A tot Z te kunnen realiseren. 

TUINONDERHOUD

Nadat uw tuin werd aangelegd, stopt het uiteraard niet. Een perfect aangelegde tuin kan enkel mooi blijven door goed onderhoud.

Wij trachten onze tuinen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te creëren maar geen onderhoud aan een tuin bestaat jammer genoeg niet.

Als u het niet ziet zitten om dit zelf te doen en u wenst graag iemand die wekelijks, maandelijks of 2x per jaar voor een groot onderhoudsbeurt langskomt, kunnen wij u hier ook in helpen.

TEAM VAN EXPERTS

Arne Van Doren

Tuin en Landschaps- Architect

"De tuin is het verlengde van de natuur."